Voorraad indicatie


Voorraad indicatie
In de volledige omschrijving van een product en in uw winkelwagen ziet u een indicatie van de voorraad. Deze indicatie is een beeld van de voorraad zoals het op dat moment is in het magazijn van MBS-RACING. De betekenis van de indicatie is de volgende:

Vier groene blokjes
Er is voldoende beschikbare voorraad. Als u een order plaatst en met Ideal betaald bent u gegarandeerd van directe levering. Als u de order direct overmaakt per bank zult u met bijna honderd procent zekerheid het product direct geleverd krijgen.

Twee oranje/gele blokjes
Er is beschikbare voorraad(Maximaal 2). Als u een order plaatst en met Ideal betaald bent u gegarandeerd van directe levering. Als u de order direct overmaakt per bank zult u waarschijnlijk het product direct geleverd krijgen. Er kan echter ook een kans zijn dan de voorraad net op is voor uw betaling verwerkt kan worden.

Een rood blokje
Er is geen beschikbare voorraad. Als u een order plaatst, ongeacht de betaalmethode, zal de order wachten op beschikbare voorraad. Over het algemeen zal dit binnen een of twee weken zijn. Mocht u meer informatie over de leverdatum willen ontvangen kunt u contact opnemen met de MBS-RACING.